Welkom

Wat leuk dat
je hier bent!

 

Voorlopig zijn er geen nieuwe data beschikbaar voor het Groepstraject.

Lach om Jouw ‘F*ck Ups’

De reis naar authentiek
moederschap

In twee persoonlijke 1:1 sessies, en 4 groepssessies, gaan we dieper in op thema’s zoals familiesystemen, ego vs. innerlijk kind en jouw zielspad.

Helemaal loco

Opvoeden gaat altijd over jezelf

We hebben soms zo de neiging om te kijken naar gedrag van onze kinderen, dat we, vaak, als ‘ongewenst’ bestempelen. We vergeten hierbij nogal eens te kijken naar onszelf.

Waarom triggert het gedrag van jou kind jou? Heb je ook weleens, dat jij helemaal loco kan worden, als je kind X doet, maar je partner zijn/haar schouders ervoor ophaalt? En vice versa?

Jaaaaaa dan hebben we een puntje te pakken hoor… 😊 Opvoeden gaat ALTIJD over jezelf. NOOIT over je kind.

We all fuck up

Ik zit mezelf meer wel in de weg, dan niet

Ik heb zelf enorm veel triggers, en overtuigingen die mij meer dan eens in de weg zitten. Ik heb geleerd om ernaar te kijken en vooral, heel belangrijk, er een beetje om te lachen.

We all fuck up! Elke dag opnieuw. Maar he, we doen wel ons best!

Vind jij het fijn als ik met je meekijk? Dat we samen kijken naar het gedrag van je kind, en/of je eigen valkuilen? Dat er ruimte, lucht ontstaat voor groei en je meer om jezelf en om je kind kan lachen?

Dit doen we met z’n tweeën

We starten met een eerste online kennismaking, 1:1 met mij. We bespreken samen de dingen waar je tegenaan loopt. Kan met je kind zijn, met je partner, op het werk. 

We kijken samen naar wat voor jou een fijn uitgangspunt zou zijn, aan het einde van het traject. Wat is jouw doel, jouw motivatie? Deze online sessies zullen plaatsvinden in overleg. Na de gezamenlijke groepssessies volgt er nog een online 1:1 moment.

Dit doen we met z’n allen

Van hart tot hart

Na onze sessie samen zijn er dus 4 online sessies met de hele groep. We gaan het o.a. hebben over familiesystemen, Human Design, ego vs innerlijk kind en jouw weg van de ziel. (Dat klinkt heel zwaar, maar is het niet hoor! Het gaat over plezier, en soms overgave.) 

Hierin neem ik je mee in de F*ck Up Methode en aan de hand van jullie input van de 1:1 sessies (uiteraard anoniem als je dat wilt) bespreken we de onderwerpen die jullie aan het hart gaan. En we bespreken nog veel meer mooie onderwerpen die aan het licht komen.

 

Dus, wil je samen met mij leren? Kijken waarom jij doet wat jij doet? En samen met mij lachen om al jouw gekke Fuck Ups? (Ik deel de mijne ook met liefde hoor! Gedeelde smart is halve smart).

Je kan me even een berichtje sturen als je wat meer informatie zou willen. Let op; er is beperkt plek, en er zijn al wat plekjes vergeven.

(De prijs voor het traject is €500 pp. (ex. btw))

Meer weten?

Vul vooral onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op. Vrijheid blijheid hoor, all is well 🙂

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.