Wat fijn dat je mij hebt gevonden, ik ben Renate. Ik ben pas net begonnen met het delen van mijn fuck-ups, hersenkronkels en brainfarts in mijn Nieuwsbrief en op mijn Blog .

 

Als je echt on fire bent, download dan mijn Gratis gids en ontdek mijn f*ck up methode.

Welkom

Wat leuk dat
je hier bent

Ik ben Renate. Ik ben leerkracht, maar ik sta niet meer voor de klas. Ik mis het wel hoor, het werken met de kinderen en hun ouders. Maar de vorm van het onderwijs paste mij niet meer zo. Ik merkte dat ik zoveel meer zou willen geven aan tijd en aandacht, wat nu eenmaal niet ging. Ik heb begin dit jaar de opleiding tot Consciuous Parenting Coach afgerond van dr. Shefali. Je merkt, ‘parenting’ vind ik boeiend!

Leiderschap

Renate, de
ondernemer

Inmiddels ben ik eigenaar van Vitaily, een heel fijn supplementenmerk. Het is mijn streven om zo integer mogelijk te zijn. Zowel voor klanten als mijn collega’s.

Verbinding

Renate, ‘de vrouw van’ en moeder

Ik ben getrouwd met Richard de Leth. Ja, die van die irritante supermarktfilmpjes waarin hij zegt dat je alles wat lekker is niet meer mag eten. Samen hebben wij 2 zoons, Noah van 13 en James van 4.

De hoogste tijd

Zweethandjes
terwijl ik dit typ

Ik merkte dat ik mijn passie voor kinderen en hun ouders niet kwijt kon in mijn rol bij Vitaily. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken. om iets voor mezelf te beginnen. (Zweethandjes hoor, terwijl ik dit typ!)

Nou ja, voor mezelf… Eigenlijk voor moeders. Een platform, een inspiratiebron, een ‘clubje’ waarin je kan lezen, luisteren en vooral voelen bij jezelf, naar wat jóu raakt, motiveert en inspireert.

Onderhoudsbeurt

Iedereen is
immers anders

We ‘doen’ moederschap maar allemaal met het gereedschap dat we hebben meegekregen. En in sommige (bijna alle!) gevallen, is dat gereedschap best een beetje aan onderhoud toe…

Ook bij mij! Ik rommel ook maar wat aan. Samen met mijn eigen beperkte overtuigen en BFF ‘ego’ vlieg ik soms lekker uit de bocht. Jij ook? Laten we er dan vooral samen om lachen.

Blij dat je er bent

Je bent echt
super welkom

 

 

Struin lekker door de site.
Heb je vragen voor me of
toffe suggesties? Kom maar
op! Vind ik leuk! Stuur me
een berichtje.

What we talk about

Ontdek wat ik te zeggen heb

Meer lezen?
Meld je aan voor mijn mailings

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.